Välkommen till Kim Michaels-sällskapet

 

 

 

 

 

 

 Vem är Kim Michaels?

 

Kim Michaels är en dansk-amerikansk författare, inspiratör och en av världens mest kända guider inom nonduality – frihet från illusioner som skapar förvirring och lidande

Vad är då nonduality egentligen? Nonduality är en uråldrig lära om obruten Enhet av allt liv, som tillämpats alltifrån Buddha, genom de kinesiska mästarna Lao Zi och Wu Hsin, till de indiska Padmasambhava, Ramana Maharsi, Nisargadatta, Krishnamurti, samt Jesus och japanska och koreanska zen-mästarna till dagens Byron Katie och Eckhart Tolle, mfl. Till de rent kontemplativa delarna överensstämmer Kim Michaels med alla dessa. Kim tillhandahåller även ett unikt och oerhört kraftfullt inslag i åberopandet av de uppstigna mästarna. Är man öppen för detta erbjuds här den ny fantastisk möjlighet till sant självförverkligande och möjligheter att med hjälp av andligt ljus påverka den Jordiska verkligheten. 

Kim Michaels är expert på den universella, mystiska vägen bortom alla yttre religioner, filosofier och gurus. Han är den mänskliga ego-problematikens specialist

Han har genomfört konferenser och workshops i fjorton länder och har konsulterat hundratals studenter. Han är också medvärd i radioprogrammet Divine Love Talk på radiostationen CRN varje vecka. 

Han har också publicerat mer än femtio böcker och har personligen upplevt varje aspekt av den inre vägen och delger läsaren ut ur sina direkta erfarenheter. Hans böcker är översatta till tio språk, däribland svenska.

Vi är övertygade om att Studiesällskapet kring Kim Michaels stora och viktiga verk kommer att positivt berika den svenska kulturen.

 

 

Det här är en nyskapad hemsida. Om du hittar något fel eller har något förslag på förbättring, låt oss få veta det genom vår kontaktlänk. Tack på förhand för ditt samarbete!

 

Vår Facebookadress är:
https://www.facebook.com/Sweden2016/?ref=bookmarks
Vi hoppas att Du ska gilla oss där!

 

Vi hoppas att du blir intresserad och inspirerad och vill bekanta dig närmare med Kim Michaels övriga arbeten. 

Var snäll att skriva också en hälsning i vår gästbok.

 

OBSERVERA! Som besökare kan Du studera denna sida (som leder till största mängd djupsinniga texter tillgängliga på Internet) på egen hand, men för att få största möjliga nytta av den och undvika "att gå vilse", låt oss bli din guide. Om du väljer att följa vårt råd föreslår vi att du börjar med en text betitlad:

En uppmaning till ett sunt monetärt system

 

This is a non-profit site and most pictures on this site come from the internet. If you are the author of one of them and would like to sign it or want me to remove it, please contact us here!