Vetenskap och religion kan försonas

Omslag till engelsk utgåva.

Ovanstående är bokens svenska arbetstitel.

 

 

 

 

 

 

 

Denna fenomenala bok visar med en otrolig klarhet att det går att försona vetenskapliga upptäckter med en tro på Gud och Kristus. Genom att slakta några av de mentala kossor som den ortodoxa kristendomen och den vetenskapliga materialismen har avlat kan vi använda vetenskapen för att utöka vår förståelse för Jesus dolda, inre budskap. Vi kan utveckla ett djupare förhållande till Jesus och hjälpa till att revolutionera kristendomen. 

 

 

 

Sluta vara ett av offren för kriget mellan kristendom och vetenskap! Övervinn den rädslobaserade inställningen till livet och Gud genom att anamma den kärleksbaserade inställningen som Jesus utövade! Finn svaren på livets djupa frågor, uppnå sinnesro och bli en självförverkligad person – som Jesus.

Att gå från rädsla till kärlek är nyckeln till att föra in kristendomen in i det nya millenniet och skapa en modern religion som kan möta den här tidens människors andliga behov. Om du känner att din tro på Jesus bjuds på motstånd av den här tiden kommer den här boken gå till djupet med hur du övervinner all rädsla, berikar ditt andliga liv och anammar Jesus sinne.

Bli en logiskt tänkande kristen – idag!

 

© Kim Michaels

© för översättning Kerstin Magnusson

 

Gå över till bokens text