Välkommen till Kim Michaels-sällskapet

 

Vem är Kim Michaels?

Kim Michaels är en dansk-amerikansk författare, inspiratör och en av världens mest kända guider inom non-duality – frihet från illusioner som skapar förvirring och lidande.  

"Det snabba sättet att förklara vad jag gör är att säga att jag är en författare som har publicerat över 60 böcker och har skapat flera mycket omfattande webbplatser om andlighet, självutveckling och relaterade ämnen.

Den mer komplexa delen av mitt jobb är att jag inte har skrivit dessa 60 böcker, eller de tusentals sidor som är fritt tillgängliga på webbplatserna, från mitt eget sinne. Jag har utbildats för att ta emot undervisning från en grupp andliga varelser, de så kallade uppstigna mästarna, som fungerar som universella lärare för alla människor.

Detta är naturligtvis ett koncept som är nytt och förmodligen konstigt för många. Låt mig dock klargöra att jag inte har för avsikt att försöka få folk att tro på detta genom att argumentera eller resonera. De uppstigna mästarna säger:

 När eleven är redo uppenbarar sig läraren.

 Det betyder att inte alla människor är redo att erkänna existensen av uppstigna mästare. Mästarna lär att planeten Jorden är en utbildningsenhet, en slags verklighetssimulator, på vilken vi kan ha två typer av upplevelsefaser:

  • En fas av fördjupning / försjunkenhet, under vilken vi upplever denna värld som verklig och vår livserfarenhet som en produkt av yttre omständigheter.
  • En fas av uppvaknande, under vilken vi börjar ifrågasätta känslan av verkligheten och förstå att vår livserfarenhet främst är en produkt av våra egna sinnen.

De flesta människor på Jorden är fortfarande i nedsänkningsfasen och är inte redo att acceptera existensen av uppstigna mästare, och behöver inte heller det. Mitt arbete riktar sig inte till sådana människor och de kan lugnt ignorera mig och allt jag gör.

Fler och fler människor börjar dock gå in i uppvakningsfasen, och det är här vi kan dra nytta av undervisningen och verktygen från de uppstigna mästarna. Det är också här vi kan acceptera existensen av uppstigna mästare genom en intuitiv process varigenom vi ansluter oss till mästarnas verklighet, en upplevelse som går bortom argumentation eller resonemang. Mitt arbete riktar sig uteslutande till människor som befinner sig i denna fas.

De uppstigna mästarna erbjuder oss en gradvis, systematisk väg och genom att följa den kan vi höja vårt medvetande tills vi börjar förstå följande:

  • Hur man använder utformningen av verklighetssimulatorn för att generera den livserfarenhet vi vill ha när vi är här.
  • Hur man följer en process som leder till vår slutliga väg ut från simulatorn, varigenom vi stiger upp och blir uppstigna mästare själva.

All undervisning som jag har förmedlat har till syfte att hjälpa dig att följa denna väg mot högre medvetenhetsnivåer, en väg som leder till andlig frihet och behärskning av ditt eget sinne. Om detta tilltalar dig, ta en titt på den enorma mängd av undervisning som de uppstigna mästarna har erbjudit genom mig.

Om du vill veta mer om mig, läs min bok * om min upplevelse av att växa upp som en andlig person i ett samhälle som förnekar andlighet."

-------------------------------

* Being Spiritual in an Anti-Spiritual Society (Att vara andlig i ett samhälle som förnekar andlighet).

Vi är övertygade om att Studiesällskapet kring Kim Michaels stora och viktiga verk kommer att positivt berika den svenska kulturen.

 

Det här är en nyskapad hemsida. Om du hittar något fel eller har något förslag på förbättring, låt oss få veta det genom vår kontaktlänk. Tack på förhand för ditt samarbete!

 

Böcker av Kimn Michaels kan Du köpa HÄR.

 

Vår Facebookadress är:
https://www.facebook.com/Sweden2016/?ref=bookmarks
Vi hoppas att Du ska gilla oss där!

 

Vi hoppas att du blir intresserad och inspirerad och vill bekanta dig närmare med Kim Michaels arbete (på engelska)

Var snäll och skriv gärna en hälsning i vår gästbok.

 

OBSERVERA! Som besökare kan Du studera denna sida (som leder till största mängd djupsinniga texter tillgängliga på Internet) på egen hand, men för att få största möjliga nytta av den och undvika "att gå vilse", låt oss bli din guide. Om du väljer att följa vårt råd föreslår vi att du börjar med en text betitlad:

En uppmaning till ett sunt monetärt system

 

This is a non-profit site and most pictures on this site come from the internet. If you are the author of one of them and would like to sign it or want me to remove it, please contact us here!

--------------------
OBS! 
Kära gäst! Vi är ledsna att konstatera att den danska ägaren till onlinehotellet, där denna webbplats verkar, nyligen har gjort olyckliga tekniska förändringar, vilket har lett till att många sidor på webbplatsen inte längre ser ut som vi har utformat dem. Vi ber om ursäkt och beklagar detta och hoppas att detta tillstånd snart återgår till det normala.

 

OBSERVERA! I samband med vår högt uppskattade och älskade översättare och denna sidans moderator samt vän Per Johanssons bortgåg har vi - för att ära Honom - samlat hans bidrag på en ch samma plats. Kära Perra, Du finns i våra hjärtan för alltid!